Botsholland heeft verschillende accommodaties en u kunt hier vanaf 15 maart tot 1 november terecht.

Kamperen voor elk wat wils
Door de aparte velden biedt de camping een grote verscheidenheid aan kampeer mogelijkheden. Trekkerstentjes in de boomgaard op Veld-Oost, onder de fruitbomen. Caravans en campers op Veld-Zuid en Veld-West.
En op het terrein zijn verschillende plekken ingericht waar kinderen hun gang kunnen gaan.

Appartementen
Ze zijn geschikt voor maximaal 5 personen (3 vaste bedden en een slaapbank) en bieden volledige privacy. Dat houdt in: eigen sanitair met douche of bad, kookgelegenheid en een terras met uitzicht over de uitgestrekte weilanden van het groene hart.

Blokhutten
Op het terrein staan 8 blokhutten. Dat zijn trekkershutten gemaakt voor 4 personen. De hutten zijn ingericht met basisvoorzieningen als een kookplaatje, toilet, voldoende servies en bestek en zitgelegenheid. U hoeft alleen een slaapzak, theedoek of handdoek en uw eigen toiletspullen mee te nemen voor een comfortabel verblijf.

De Saloonwagen
Ook heeft de Camping de beschikking over een extra grote Saloonwagen hier kan met 4 tot 8 personen worden overnacht. De Saloon wagen is voorzien van kookgelegenheid en eigen sanitair . De Saloonwagen word geintroduceerd in het voorjaar van 2016.

De Huifkar
Met kamperen is op de camping alles mogelijk. Hoe leuk is het om is een huifkar te slapen. De huifkar is wellicht simpel en voor 2 personen, wel erg gezellig en romantisch. De Huifkar wordt geintroduceerd in het voorjaar van 2014. Kortom een unieke kampeerervaring.

Groepen
Het terrein leent zich goed voor grotere gezelschappen. Dus een familie weekeinde of kamperen als teambuilding behoren hier tot de mogelijkheden. Omdat er voor-elk-wat-wils is door de verschillende overnachtingsmogelijkheden, en de publieksruimte uitermate geschikt is voor allerlei activiteiten, van kinderfeestjes tot vergaderingen. En in de zomer is de koeienstal beschikbaar. In het verleden is deze gebruikt als speelplaats voor kinderen, of eetzaal voor een bruiloft.
Extra zaken zoals barbeque en muzikale omlijsting zijn in overleg te regelen.

Overzicht van de camping
Camping Botsholland, Waverveen, 0297 582348 B.B.G: 06-50236241