Op de camping
Het terrein is ingericht in aparte velden waardoor u altijd de ruimte heeft om activiteiten te ondernemen, of te genieten van uw rust en privacy.
Velen komen hier op of met een fiets en dat is dan ook de meest gebezigde activiteit die van hieruit ontplooid word. Op het erf en bij uw eigen tent of caravan is altijd wel een rustig plekje te vinden voor een puzzeltje of goed boek.

Voor de pony's en het paard is een mooie rijbak neer gelegd. Voor de kinderen staat er een aantal speeltoestellen (zandbak, schommels, klimtoren, etc), een tafeltennistafel, voetbaltafels, air-hockey tafel, 40 mammoet-skelters en allerlei spelletjes en speelmogelijkheden.
Voorjaar 2016 introduceert de Camping een nieuw Speeltoestel. Voor de teamgeest hebben we badminton sets, en velden voor basketbal, tennis en beachvolleybal.
En ten slotte is er voor de avontuurlijke geesten ruimte om er op uit te trekken in bootjes of op een zelf gemaakt vlot.

Uiteraard is het gebruik van de spullen geheel kosteloos en we hopen dan er ook dat een ieder hier gangbaar mee omgaat zodat andere gasten er ook van kunnen genieten.

De gemeenschapsruimte biedt beschutting tegen onverwachte klimaats-verschijnselen. Verder kunt u gebruik maken van een grote BBQ en is het mogelijk om uw paard of de pony van uw kind op vakantie mee te nemen.

En wanneer u iets wilt organiseren, bijvoorbeeld een klaverjasavond, of een meezingochtend, of het hier op de camping beroemde spel Keesen, dan is dat allemaal mogelijk in overleg. Nieuw dit jaar zijn de biljart én de pooltafel.

Ook staan er verschillende vuurkorven. Deze zijn te gebruiken mits de andere gasten daar geen last van hebben.

De huifkar

Speeltoestel Introductie Voorjaar 2016

Welkom op de website van Camping Botsholland
Camping Botsholland, Waverveen, 0297 582348 B.B.G: 06-50236241